La cinquena edició del Mapadeball es posa en marxa

0
643

El projecte, dirigit a la comarca per Agitart, compta amb la participació de 1.152 alumnes de tretze instituts públics de l’Alt Empordà


Un total de 1.152 alumnes de secundària de l’Alt Empordà han començat aquest mes de gener a ballar a les aules per participar en l’edició 2022 de Mapadeball, una iniciativa per apropar el llenguatge del moviment i la dansa de creació contemporània a l’alumnat de secundària de la comarca. Al llarg dels pròxims mesos i amb l’acompanyament de ballarines locals, l’alumnat treballarà i prepararà una coreografia dissenyada per l’artista João Lima que representaran públicament en un espectacle que se celebrarà a final de curs a cada municipi. Les artistes que participen en la iniciativa són Azucena Moya, Idolina Massa, Gaia Magrané, Guido Lucas, Roger Fernàndez i Marta Mora.

Aquesta és la cinquena edició del Mapadeball a l’Alt Empordà i esta produït i coordinat per Agitart, amb la col·laboració dels centres educatius de secundària participants, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i els ajuntaments de Figueres, Roses, Castelló d’Empúries, L’Escala, La Jonquera i Llançà.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li