La Cate presenta les novetats del 2017

0
1234

Un dels punts forts pels quals vol apostar l’entitat cultural és seguir creixent i ampliar l’oferta cultural de Figueres


El Patronat de la Catequística de Figueres va fer l’assemblea anual de socis, la setmana passada. Es van fer públics els bons resultats finals del 2016. Pel que fa les xifres, l’entitat cultural tanca amb més de 200 activitats programades durant tot l’any i un bon balanç econòmic.

OBJECTIUS 2017. Un dels punts forts pels quals vol apostar La Cate és seguir creixent i ampliant l’oferta cultural de la ciutat. Una altra de les novetats és que a partir de l’abril 2017 La Cate oferirà la possibilitat de fer-se Soci Individual, el qual podrà beneficiar-se dels diversos descomptes i promocions culturals per 25€ anuals. Aquesta iniciativa està pensada per a un públic més jove o per a aquelles persones que no visquin en família, la nova categoria de soci facilita les portes de la cultura a qualsevol perfil.

NOVA IMATGE. La Cate farà un canvi i millora en la imatge corporativa de l’entitat cutltural. L’assamblea de socis va apovar que la dissenyadora figuerenca, Marca Cos, sigui l’encarregada del nou logo. Cos farà un nova imatge global, més moderna i dinàmica. La presentarà al setembre d’aquest any.

AGITART. Durant l’assemblea de socis tambée es va decidir la incorporació d’una entitat de la ciutat a La Cate. Aquesta suma és d’Agitart. Amb la seva proposta de dansa, ball i arts escèniques, la companyia figuerenca s’afegeix al grup d’entitats dedicades a les arts de l’espectacle que tenen la seu a la Cate.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li