La Cate es renova i s’obre a la participació ciutadana

0
1672

La programació de la nova temporada es presentarà aquest divendres sota el lema ‘La Cate és cultura. Tu ets cultura. La Cate ets tu’


 

Partint de la modernització de la seva imatge corporativa, l’entitat cultural La Cate, de Figueres, iniciarà aquesta setmana una nova etapa que vindrà marcada per la implicació dels seus socis i les diverses associacions i col·lectius locals que formen part del Viver Cultural, que hi resideixen. Aquest objectiu de donar a conèixer l’entitat més enllà de la comarca i activar la cultura a partir de la participació activa de l’espectador i el soci és el que explicarà La Cate el proper divendres, 15 de setembre, en un acte en què presentarà també la programació de la nova temporada, amb el lema “La Cate és cultura. Tu ets cultura. La Cate ets tu”.

En l’acte de divendres, La Cate explicarà els primers passos a seguir en el funcionament d’aquest nou procés participatiu i presentarà totes les novetats de la temporada 2017/2018, pel que fa a la nova imatge, que serà “més fresca, moderna i visual”; nova web, “més interactiva, dinàmica i navegable”; nova programació, “amb més música, espectacles familiars i cultura”; la nova figura del soci, que serà “més participatiu, actiu i implicat”, i el nou viver cultural, “més obert, visible i associatiu”.

L’acte de presentació de la nova temporada, que comptarà amb activitats familiars, es clourà amb un sopar musicat a càrrec dels grups i artistes empordanesos Lakaste, North State, Pablo Serna i Stela Nur, un concert de la banda local Trio Calavera, i un fi de festa amenitzat pel disc jòquei Adrià Giner. Segons han manifestat fonts de l’entitat, “el 15 de setembre serà una jornada històrica ja que a partir d’aquest dia La Cate apostarà per una nova manera de fer cultura, i esdevindrà l’entitat més participativa i interactiva de l’Empordà”.

CENTRE DE REFERÈNCIA. Fundada el 1921, La Cate és una entitat cultural empordanesa sense ànim de lucre formada per un ampli col·lectiu de socis de la comarca i per les entitats del Viver Cultural, que hi resideixen. El seu edifici és originari del moviment racionalista del segle XX i està considerat bé cultural d’interès nacional.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li