La Cantada d’Havaneres fa una picada d’ullet als seus orígens

0
1148

En el 40 aniversari del seu naixement, tindrà un concert de petit format que vol homenatjar els inicis de l’havanera


La Penya Blaugrana de l’Escala va presentar dijous passat la programació de la 40a edició de la Cantada d’Havaneres del municipi, que se celebrarà els dies 2 i 3 d’agost. Una de les novetats destacades d’aquesta edició és que a més de la principal, a la Platja, amb els grups Arjau, Barca de Mitjana i Ultramar, es farà una cantada de petit format, el dimecres 2 d’agost, al port d’en Perris, que serà una picada d’ullet als inicis d’aquesta tradició, i que anirà a càrrec de Son de l’Havana i Oreig de Mar. Les dues cantades seran a les 10 del vespre.

També està prevista l’exposició A ritme de 2×4. Una aproximació al món de l’havanera, de la Fundació Ernest Morató, a l’Alfolí de la Sal, i la taula rodona Quin és el futur de l’havanera?, amb la participació del compositor d’havaneres Josep Bastons, el músic Antoni Mas i el músic i cantaire Ramon Manent.

Aquest any serà també el primer que la Cantada d’Havaneres de l’Escala serà emesa en directe simultàniament per les televisions i les ràdios locals de Catalunya a través de la Xarxa de Comunicació Local. També es podrà veure pel canal 159 de Movistar+.

El cartell és de nou obra de la dissenyadora Ester Verdaguer.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li