La candidatura de Xavier Amiel presenta la llista definitiva

0
1322

La presentació de dissabte es va fer amb una arrossada solidària. La plataforma va recaptar 610 euros per al centre de lleure El Dofí


 

Aquest dissabte s’ha presentat finalment la candidatura de Canviem Figueres per a les eleccions del 26 de maig. A la llista que encapçala Xavier Amiel hi ha Alina Vallmajó, Pere Cantenys, Joan Antoni Bertran, Carme Ribot, Ricard Sedó, Xon Llauró, Vicenç Armangué, Sònia Bertran, Josep (Pitu) Duran, Marissé Santaló, Francis Cortés, Montserrat Martínez, Ramon Vila, Manel Currius, Maya Sempere, Carme Masjuan, Joan Codony, Roger Manel Santos, Josep Torrentà i Albert Sala.

Els primers noms de la candidatura ja havien transcendit però la llista definitiva no es va presentar el dia previst. Una assemblea extraordinària de la plataforma va excloure Alfons Romero de la llista. Es tracta d’un dels fundadors del partit, que anava com a número 4. El seu lloc l’ocupa Joan Antoni Bertran. La presentació de dissabte es va fer amb una arrossada solidària. La plataforma va recaptar 610 euros per al centre de lleure El Dofí.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li