La biblioteca de Figueres convida una setantena d’escriptors locals per Sant Jordi

0
963

La biblioteca Carles Fages de Climent de Figueres organitza, per segon any consecutiu, la segona revetlla literària. Serà el dimarts 22. S’ha convidat una setantena d’escriptors locals que han publicat obra entre el Sant Jordi del 2013 i del 2014 i editors. D’aquests ja han confirmat la seva assistència una seixantena. “Molts són autors de llibre, altres són coautors que han participat amb la redacció d’un capítol dins una obra”, ha explicat la directora Nati Vilanova. “Tenir a la ciutat de Figueres una setantena d’autors que han publicat és un volum molt important”, ha indicat el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Figueres, Josep Maria Godoy, tot afegint: “Els dijous, els divendres i els dissabtes al matí som testimonis a la ciutat de les nombres presentacions de llibres que s’hi fan”.
La revetlla començarà amb un acte infantil d’ombres i música a càrrec de Contes Savis, de Besalú, a les 6 de la tarda. “Són uns professionals del conte i estrenaran aquest espectacle a la biblioteca de Figueres”, ha explicat Vilanova.

brindis literari. Més tard, a partir de les 8 de la tarda i fins a les 10 de la nit, tindrà lloc el brindis literari amb els autors locals. “Davant l’èxit de l’any passat, hem decidit fer una nova trobada d’autors locals que han publicat aquest any. Els hem convidat a fer un acte festiu. És més una trobada entre escriptors, editors i lectors. Ens hem animat a repetir l’experiència perquè l’any passat va ser un lloc on es van conèixer escriptors i editors, que tot i haver-se llegit no es coneixien”. L’acte estarà amenitzat per dos músics i dos glosadors de l’Associació Cor de Carxofa. Per acompanyar aquesta segona revetlla, la biblioteca s’ha engalanat amb les fotografies de les portades dels llibres dels escriptors que hi participaran i que ja es poden veure.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li