La banda sonora de les revoltes del 68, de la veu del cantautor Joan Isaac

0
856

El concert forma part de la programaciĂł dels actes commemoratius de l’exili republicĂ  «Camins de la Retirada 2019», organitzats per l’AssociaciĂł FFREEE (Fils et Filles de RĂ©publicains Espagnols et Enfants de l’Exode) i per l’Ajuntament d’Argelers que tindran lloc entre el 21 i el 24 de febrer a la Jonquera, Argelers, Sant Llorenç de Cerdans i Cotlliure


 

El compositor i mĂșsic Joan Isaac, nom artĂ­stic de Joan Vilaplana ComĂ­n (Esplugues de Llobregat, 1953), oferirĂ  el concert Cançons de les revoltes del 68 el divendres 22 de febrer a la sala la Societat de la Jonquera (22 h). Joan Isaac estarĂ  acompanyat pels mĂșsics Antoni Olaf, SĂ­lvia Comes, Olden i Miquel PujadĂł. El concert forma part de la programaciĂł dels actes commemoratius de l’exili republicĂ  «Camins de la Retirada 2019», organitzats per l’AssociaciĂł FFREEE (Fils et Filles de RĂ©publicains Espagnols et Enfants de l’Exode) i per l’Ajuntament d’Argelers que tindran lloc entre el 21 i el 24 de febrer a la Jonquera, Argelers, Sant Llorenç de Cerdans i Cotlliure.

Joan Isaac va publicar Les cançons de les revoltes del 68 (Picap) la tardor passada. El repertori recull quinze temes de cantautors com Francesco de Gregori, Dominique Grange, Fabrizio de André, Paolo Pietrangeli, Francesco Guccini, Léo Ferré, Yannis Papaioannou, Wayne Scott, Ross Harper Stewart, Amadeu Casas, Jordi Batiste, Maria del Mar Bonet i Lluís Llach, del mateix Joan Isaac, entre altres. Pere Camps, director del festival BarnaSants, parla del treball de Joan Isaac i les revoltes del 68: «Aquestes revoltes van tenir i inspirar una banda sonora imprescindible. Són les cançons de les revoltes del 68».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li