La Ballena Alegre, de la mà amb els productors locals

0
754

El càmping de Sant Pere Pescador estrena a l’abril la campanya ‘Proveïdors Responsables’, on a través de cinc vídeos explicarà la relació que manté amb proveïdors locals, dos dels quals de la comarca


El càmping La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador estrena el pròxim mes d’abril la campanya ‘Proveïdors Responsables’, on a través de cinc vídeos explicarà la relació que manté amb proveïdors locals. Un dels objectius de la iniciativa és generar consciència entre els clients seguint el model europeu INSIDE que promou beneficis energètics, mediambientals, econòmics i socials de proximitat. Sense anar més lluny, el complex alt-empordanès ha estat reconegut recentment com el càmping més sostenible d’Europa de 2022.

En concret, el càmping local detalla la vinculació que té amb proveïdors de proximitat, dos dels quals de la comarca: La Coromina Agricultura Ecològica, dedicada al cultiu de fruites i verdures ecològiques de temporada, i Peralada Mas Marcè-La Recuiteria, una granja d’ovelles ecològica que elabora productes làctics i gelats. Els altres productors són Aigua Sant Aniol (Garrotxa), Can Mabres Ramaders (Anoia) i Aiguaviva (amb seu al Barcelonès).

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li