La 19a edició de l’Obert Miquel Mas canvia l’entorn i la dotació

0
1209

El torneig organitzat pel Club d’Escacs Figueres deixa el Castell de Sant Ferran i es trasllada al Molí de l’Anguila


 

La dinovena edició de l’Obert Internacional Miquel Mas, organitzat pel Club d’Escacs Figueres, arribarà enguany -del 9 al 16 d’agost- amb canvis substancials. La novetat més rellevant es farà notar en l’emplaçament, ja que el torneig canviarà la sala Martín Zermeño del Castell de Sant Ferran pel Centre Cultural Molí de l’Anguila, davant del Parc de Bombers. Segons assenyala el president de l’entitat figuerenca, Carles Falgueras, la intenció és que el nou emplaçament sigui provisional, amb l’objectiu de poder «celebrar la 20a edició amb la màxima energia i al nostre local, al Casino Menestral». «I si això no pot ser el 2019, que sigui el 2020», afegeix.

Més enllà de l’indret, l’Obert Miquel Mas d’enguany també tindrà canvis en relació a les partides. En aquest sentit, enguany només hi haurà un grup internacional en categoria absoluta i un altre de sots-12 (del 13 al 16 d’agost), mentre que hi haurà menys punts a repartir i això brindarà la possibilitat als Mestres Catalans d’obtenir més bons premis.

En el cas dels premis, en aquesta edició hi haurà una reducció de 5.000 euros a 3.000 euros. «Ens hem hagut d’estrènyer el cinturó», diu Falgueras.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li