La 14a Fira VO acull unes 8.000 persones

0
361

Tot i que el nombre de vendes (fins ara, 225) és inferior al d’altres anys, l’organització fa una valoració molt positiva de l’afluència que ha tingut l’esdeveniment


Unes 8.000 persones han passat aquest cap de setmana per la 14a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió (FiraVO) de Figueres. Una xifra que ha sorprès els organitzadors, ja que la situació sanitària actual havia generat dubtes sobre la resposta de visitants. Tot i això, consideren que l’afluència ha estat «molt destacable», especialment entre dissabte i diumenge. El divendres, en canvi, el temps va fer una mala passada i van ser pocs els qui es van acostar a la fira.

Els organitzadors destaquen, sobretot, la «responsabilitat» tant d’empreses com de clients amb relació a les mesures de seguretat necessàries per evitar contagis de Covid-19. De fet, es feia un registre del nombre de persones que accedien al recinte –que tenia un aforament limitat a 1.000 persones alhora– i era obligatori portar mascareta i rentar-se les mans a l’entrada. A més, les empreses han hagut de desinfectar tots els vehicles després que qualsevol persona hi entrés.

Tot i que el nombre de vendes no ha arribat al d’altres anys (a l’hora de tancar aquesta edició eren 225), des de l’organització consideren que ha estat un «gran èxit», per les dificultats d’aquest any. A més, també destaquen l’increment del visitant de proximitat. I és que, a diferència d’altres edicions, el nombre de persones de Figueres i les comarques de Girona ha augmentat de manera significativa. En canvi, s’ha notat un descens dels clients de la Catalunya del Nord i de comarques com Osona.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li