La 14a ediciĂł de Firagri es tanca amb 8.000 visitants

0
1134

Segons fonts municipals, les jornades tècniques d’enguany han aplegat mĂ©s de 100 participants 


Un any més, i ja en van 14, Figueres s’ha convertit en capital agrícola i ramadera amb Firagri. Durant els tres dies que ha durat el certamen, 8.000 persones han passat pel recinte firal. Diumenge va ser el dia de més afluència de visitants, això no vol dir, però, que fos el de més vendes. Els guanys van quedar més repartits durant els tres dies.

Una altra dada a destacar és l’èxit de les jornades tècniques, que, segons fonts municipals, van aplegar més de 100 participants. Les diferents xerrades han servit per tractar temes d’actualitat del sector agrícola i ramader i per aconsellar els professionals en els temes que els preocupen. JARC-COAG ha recomenat, per exemple, una bona planificació fiscal als productors per obtenir avantatges en les seves explotacions.

L’espai de Firagri s’ha va mantingut en la superfície de 16.000 metres quadrats. Hi ha hagut 70 expositors, 50 d’àmbit agrícola i 20 del ramader. Enguany també ha tingut molta acceptació la carpa-granja amb bestiar, que ha estat la zona preferida de les famílies i els més petits.

En aquesta ediciĂł digital podeu visitar la galeria fotogrĂ fica de l’esdeveniment.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li