Ksameu crea l’Escola d’Hortolans de l’Alt Empordà

0
1705

El programa formarà joves en agricultura i horta ecològica, i en transformació i aprofitament d’aliments


 

El projecte socioeducatiu per a joves i adolescents Ksameu, impulsat per la Fundació Escola Sant Vicenç de Paül de Figueres, ha obert el termini d’inscripcions a la tercera edició dels Programes de Garantia Juvenil. I per aquest 2019 proposa dues idees renovades: el Projecte Singular Escola d’Hortolans de l’Alt Empordà, que tindrà 12 places, i el Posa’t a Punt en l’Atenció a les Persones, que en tindrà 40.

L’Escola d’Hortolans formarà els participants en agricultura i horta ecològica, i en transformació i aprofitament d’aliments. Mentre que l’altre programa formarà en atenció a les persones i en monitoratge del lleure infantil i juvenil. A més, en les dues propostes impartiran francès, i càpsules d’emprenedora, noves tecnologies, coneixement del medi i igualtat de gènere; inclouran visites a empreses del sector, i donaran eines als joves per ajudar-los a inserir-se en el mercat laboral o a reprendre els estudis.

Els programes estan destinats a joves d’entre 16 i 29 anys que ni estudien ni treballen, i la selecció de candidats es farà durant aquest mes de gener.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li