Junts demana explicacions

0
555

En referència a la contractació de l’exdirector dels Serveis Territorials d’Educació a Girona, Martí Fonalleras, com a assessor municipal en matèria d’educació


 

El grup municipal de Junts per Figueres demana explicacions al govern quadripartit de la ciutat sobre la contractació de l’exdirector dels Serveis Territorials d’Educació a Girona, Martí Fonalleras, com a assessor municipal en matèria d’educació. El contracte és per a quatre mesos i costarà 18.089,50 euros a l’Ajuntament.

L’objectiu, segons el decret, és l’estudi i anàlisis de les necessitats educatives de la ciutat, en matèria de la planificació educativa i dinamització del grup de treball del Consell Escolar Municipal. Tasques que des de Junts per Figueres consideren que corresponen al regidor d’Educació.

Segons el decret de contractació, el govern municipal justifica l’elecció d’aquest proveïdor perquè «no es té coneixement de cap altre que compleixi els requisits necessaris per a poder realitzar aquesta tasca». Però Junts per Figueres destaca «la vinculació política del Sr. Fonalleras, qui va ser candidat a l’alcaldia de Sant Antoni de Calonge el 2015 i regidor per Esquerra Republicana, cap comarcal del partit al Baix Empordà, i l’any 2018 va ser designat per ERC Director dels Serveis Territorials d’Educació a Girona».

Des del grup municipal de Junts per Figueres asseguren que «en cap cas es qüestiona la vàlua professional ni l’experiència àmpliament demostrada en l’àmbit de l’Educació del Sr. Fonalleras», però demanen al govern més informació sobre els motius de la contractació, que va a càrrec de la partida d’Educació. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li