Junts demana a l’Estat quan té previst reparar les vies del tren

0
839

La diputada de Junts per Catalunya al Congrés, Mariona Illamola, també demana si el baix cost arribarà a Figueres


La diputada de Junts per Catalunya al Congrés Mariona Illamola ha registrat dues preguntes parlamentàries relacionades amb les infraestructures ferroviàries de l’Alt Empordà. Illamola demana al Govern espanyol que li respongui per escrit.

Una de les interpel·lacions fa referència a les «greus deficiències» (en paraules de la mateixa diputada) que pateix el tram ferroviari Girona-Portbou. I com a exemple, Illamola va destacar les fissures que hi ha a les travesses de la corba de Figueres, en direcció nord, després del punt quilomètric 247,8 de la via. La representant de Junts per Catalunya demana si el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana té coneixement «del deficient estat» de les travesses i de la totalitat del tram; i en aquest cas, per què no ho ha solucionat. També pregunta al Govern espanyol quan té previst impulsar una renovació integral d’aquest tram.

D’altra banda, la diputada demana informació sobre els trens AVLO (alta velocitat de baix cost). Concretament, vol saber si està previst que el servei enllaci Madrid amb Figueres i Girona. En cas negatiu, demana el perquè; i en cas afirmatiu, a partir de quan seria.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li