Junts acusa Agnès Lladó «d’enterrar el nou pavelló»

0
674

«No és la primera vegada que aquest govern demostra una gran manca d’interès envers el projecte, que estava previst d’iniciar-se a la tardor de l’any 2021, i que amb el seu endarreriment reforça la dependència que té Figueres vers altres poblacions per la utilització dels seus espais esportius», assenyala el principal grup municipal de l’oposició


Junts per Figueres argumenta la seva posició en contra de retirar el finançament previst per a la construcció del nou pavelló de l’Olivar Gran. En el ple del mes de març, l’equip de govern va aprovar una modificació de crèdit per al pla de xoc destinat a rehabilitar equipaments esportius de la ciutat. Junts hi va votar en contra.

El principal grup municipal de l’oposició considera que la decisió d’invertir en equipaments esportius actuals hauria de ser una bona notícia , però lamenta que «suposi l’eliminació de la partida destinada al tercer pavelló». Junts creu que l’alcaldessa Agnès Lladó «enterra definitivament el nou pavelló de l’Olivar Gran» i afegeix: «No és la primera vegada que aquest govern demostra una gran manca d’interès envers el projecte, que estava previst d’iniciar-se a la tardor de l’any 2021, i que amb el seu endarreriment reforça la dependència que té Figueres vers altres poblacions per la utilització dels seus espais esportius». D’altra banda, l’oposició, també es refereix als plans per instal·lar una antena en aquest sector. El portaveu de Junts, Jordi Masquef, declara: «El nou pavelló significaria un pas endavant cap a la transformació del sud de la ciutat. Si Figueres vol mirar cap al futur, hem de reconèixer l’assignatura pendent que té la ciutat amb la reforma urbanística de la zona de l’Olivar Gran.»

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li