Junts a Figueres escull Josep M. Bernils com a coordinador

0
392

«Volem marcar el perfil polític de Junts a la vida municipal i ciutadana, incrementar la militància i articular-la a través dels grups de treball i de les sectorials que es puguin crear, i configurar Junts com a l’única alternativa viable a l’actual govern municipal des de la màxima transversalitat política», remarca Bernils


Josep M. Bernils ha estat escollit aquesta setmana coordinador de la nova agrupació de Junts a Figueres. Els afiliats i afiliades del municipi han donat suport ampli a la candidatura que encapçala Bernils i que incorpora Josep Maria Marcé com a responsable d’Organització, Núria Galimany, de Política Municipal, i Josep Puigbert de Comunicació i Relacions Externes. També hi haurà dos grups de treball, d’Acció Municipal i d’Acció Política.

Enfortir el partit a Figueres, amb la vista posada en les eleccions municipals de 2023, i incentivar la participació ciutadana seran dos dels eixos de treball de la nova executiva. Bernils remarca: «Volem marcar el perfil polític de Junts a la vida municipal i ciutadana, incrementar la militància i articular-la a través dels grups de treball i de les sectorials que es puguin crear, i configurar Junts com a l’única alternativa viable a l’actual govern municipal des de la màxima transversalitat política».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li