Josep Valdera s’acomiada com a regidor en el darrer Ple

0
1459

El fins fa poc regidor va explicar que ha acabat el termini de dos mandats que es va marcar quan va entrar a la política activa de Roses i la seva intenció ara és reincorporar-se com a funcionari de la Generalitat


 

El darrer Ple de Roses va ser l’últim per a Josep Valdera, el regidor i únic representant de la formació UMdC (Unió Municipal de Catalunya). Valdera es va acomiadar de la política atès que ha decidit deixar l’acta de regidor «per motius personals». El fins fa poc regidor va explicar que ha acabat el termini de dos mandats que es va marcar quan va entrar a la política activa de Roses i la seva intenció ara és reincorporar-se com a funcionari de la Generalitat. Segons va dir ell mateix, «vuit anys entre la dedicació a la Diputació i a l’Ajuntament són suficients» i va afegir que «cal fomentar l’alternança entre els que ens dediquem a la política».

El paper de Josep Valdera a la política rosinca ha tingut les seves tensions. De fet, ell era afiliat a la desapareguda Unió Democràtica i ja en plena crisi de la federació de CiU i amb la pugna oberta amb Convergència a Roses es va presentar per separat de la llista de CiU a les eleccions del 2015. Ho va fer amb les sigles d’UMdC, que només van aconseguir un regidor. Posteriorment, ha estat una pedra a la sabata per l’equip de govern actual i més en concret per l’alcaldessa Montse Mindan i l’exalcalde Carles Pàramo, per temes com ara el Royal Marine.

El relleu de Valdera serà el número dos a la llista d’UMdC el 2015, Antonio Carrasco.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li