Josep Roca lloa les varietats de carinyena i garnatxa locals

0
1045

El copropietari del Celler de Can Roca va participar la setmana passada en la dotzena ediciĂł de la Tribuna Euram, que va reunir una vuitantena de persones al Motel EmpordĂ 


El sommelier i copropietari d’El Celler de Can Roca, Josep Roca, va participar la setmana passada en la dotzena edició de la Tribuna Euram, el sopar col·loqui que organitza el Cercle Euram de l’Empordà i que va reunir una vuitantena de persones al Motel Empordà. Allà, Roca, qui va tenir unes emotives paraules en record d’Eduard Puig Vayreda, va destacar que, actualment, la DO Empordà «té els millors vins que ha fet mai a la història». El sommelier, que va destacar «el vent, el mar i el terreny», com els punts forts dels vins locals, també va apuntar que la DO d’aquí «encara té molt a dir, hem badat molt durant molt de temps».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li