Jornada d’aniversari i de distincions

0
1615

Coincidint amb el 40è aniversari de la seva fundació, la federació d’hostaleria gironina va guardonar 49 antics membres de la junta directiva i un empresari de cada associació adherida


 

Constituïda el 1977 per agremiar tot el sector turístic i de l’hostaleria gironí, la Federació d’Hostaleria de les Comarques de Girona compleix enguany quatre dècades. Una efemèride que va donar el toc de celebració al Dia Mundial del Turisme.

La jornada va començar a les 11.15 h amb la recepció dels convidats, que van anar desfilant pel photocall. A les 12 h, el popular periodista de Televisió de Girona Pitu Anaya va inaugurar el Dia, i acte seguit els vescomptes de Biart van saludar els assistents. D’aquí, es va passar a la ja tradicional salutació de la bandera, i el tenor Jesús Piñeiro va fer una breu actuació. I just després, per commemorar el 40è aniversari, la Federació va lliurar diplomes commemoratius a 49 vells directius (vegeu la foto de grup). Paral·lelament, les juntes de les 11 associacions que en formen part també van atorgar una placa a diversos empresaris del (vegeu-los a baix i a la dreta). Uns guardonats de qui el president de la Federació, Antoni Escudero, va destacar que són un referent “per la seva entrega, dedicació, sacrifici, professionalitat i, sobretot, pel servei que heu fet a aquest país”.

Després la jornada va seguir amb els parlaments, la presentació de la 15a Guia de Proveïdors i el dinar ofert pels col·lectius gastronòmics, que enguany també va incloure un pastís d’aniversari.

GUARDONATS. Coincidint amb la celebració del seu 40è aniversari, la Federació va guardonar 49 antics membres de la junta: Alexandre Corredera, Josep Colomer, Àngel Martínez, Josep Llambí, Antoni Pau, Josep Maria Casellas, Antoni Solé, Josep Maria de Vehí, Anna Maria Gallart, Josep Maria Solé, Bertrand Hallé, Julián Boix, Carles Mauri, Luís Rigat, Carme Ventura, Manel Salvador, Domènec Campeny, Manel Solanas, Enric Bonet, Miquel Ferriol, Francesc Coll, Miquel Vilarroya, Francesc Clua, Montse Enrech, Francesc Ramió, Montse Reixach, Francesc Valentí, Narcís Pruenca, Francesc Xavier Nicolazzi, Pere Reixach, Fulgenci Garcia, Pere Serrasolsas, Gil Pau, Rafael Massaguer, Jaume Adserà, Ramon Cros, Joan Acosta, Ramon Rosell, Joaquim Ribas, Ramon Turrats, Jordi Palacín, Santiago Ontañón, Joselina Soldevila, Sam Torres, Josep Antoni Cuadrat, Toni Vallory, Josep Badia, Xavier Aulinas i Josep Carreras.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li