Jorge González, líder en solitari al Miquel Mas

0
659

Dimarts es va disputar el primer torneig blitz nocturn, que va cloure amb el triomf del MI Olivier Touzane, jugador del Club d’Escacs Figueres


La vintena edició de l’Obert Internacional d’Escacs Miquel Mas, organitzat pel Club d’Escacs Figueres, es clourà demà amb una jornada on el MI Jorge González, del Club d’Escacs Figueres, arribarà com a clar aspirant a alçar el triomf en el grup A.

L’escaquista colombià, que va derrotar al MI Joan Mellado a l’última partida, es va beneficiar de l’empat al primer tauler entre el GM Stefan Djuric i el MF Ferran Solé. Amb aquests resultats, González suma 6 punts, mentre que Djuric i Solé en suma 5,5.

Pel que fa al grup B, Martí Insa, del Club d’Escacs Alt Empordà, i Eduard Roche van fer un pas important en les seves aspiracions per guanyar el torneig, ja que van ser els dos únics que van guanyar les seves partides d’entre els 5 primers taulers. Així, Insa és líder en solitari amb 6 punts, s’ha d’enfrontar a Roche (5 punts), en un duel crucial.

Pel que fa al Torneig Infantil sots-12, Daniel Fernàndez és líder provisional amb un total de 4 punts.

TORNEIG BLITZ. Dimarts, d’altra banda, es va disputar un torneig blitz –partides a 5 minuts– nocturn amb el sistema Fischer Random, que sorteja la posició inicial de les peces. Hi van participar 15 jugadors i la victòria final va ser per al MI francès Olivier Touzane, jugador del Figueres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li