Jordi Font Agulló, nomenat nou director del Memorial Democràtic

0
717

Font, nascut a Sant Miquel de Fluvià el 1964, ja havia estat director del Memorial Democràtic del març de 2019 fins al setembre de 2021, i prèviament, del gener de 2008 fins al març de 2019, havia estat al capdavant del Museu Memorial de l’Exili (MUME)


 

 Jordi Font Agulló (Sant Miquel de Fluvià, 1964) ha estat nomenat pel Govern com a nou director del Memorial Democràtic. Font ja havia estat director del Memorial Democràtic del març de 2019 fins al setembre de 2021, i prèviament, del gener de 2008 fins al març de 2019, havia estat al capdavant del Museu Memorial de l’Exili (MUME), centre que també està adscrit al Departament de Justícia, Drets i Memòria. És Doctor en Història Comparada, Política i Social per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), on actualment és professor associat al Departament d’Història Moderna i Contemporània.

Entre els objectius com a màxim responsable del Memorial Democràtic hi ha el de reforçar la institució com a entitat dedicada al foment i la preservació de la memòria entre la Segona República i les primeres eleccions al Parlament de Catalunya. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li