Joanjo Bosk presenta l’espectacle ‘Cançons de terra i llibertat’ dissabte a La Cate

0
988

Els inicis d’aquest projecte es remunten a l’any 2008, moment en què el cantautor empordanès col·labora amb l’Orquestra Filharmònica de Catalunya, interpreta els clàssics de la Nova Cançó i publica l’àlbum Cançons de la cançó


 

Després d’estrenar Cançons de terra i llibertat el passat 8 de febrer al festival Barnasants, el figuerenc Joanjo Bosk (1976) presenta l’espectacle a la seva ciutat natal, a la sala La Cate, el 23 de febrer (21.30 h). Cançons de terra i llibertat consta de la interpretació de clàssics de la cançó d’autor d’arreu del món i de temes d’artistes compromesos amb la llibertat i la transformació social, com Léo Ferré, Paco Ibáñez, Ovidi Montllor, Elisa Serna, Víctor Jara, Raimon, Leonard Cohen o Maria del Mar Bonet. Dalt l’escenari, estarà acompanyat únicament per Toni Medialdea a la guitarra clàssica i acústica. Amb tot, els inicis d’aquest projecte es remunten a l’any 2008, moment en què el cantautor empordanès col·labora amb l’Orquestra Filharmònica de Catalunya, interpreta els clàssics de la Nova Cançó i publica l’àlbum Cançons de la cançó. Les entrades per concert ja estan a la venda i tenen un cost de 10 euros anticipada i 12, a taquilla.

TRAJECTÒRIA. El músic va treure el seu darrer disc, Camí d’aigua, el 2017 amb motiu dels deu anys del llançament del seu primer disc en solitari Después de todo (2007). És autor de treballs com En el temple del vent (2009), Cançó per Elna (2012) i Figueres-Gernika (2014) fruit d’una beca Agita promoguda per l’Ajuntament de Figueres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li