Joanjo Bosk deixa la coordinació del Buc d’Assaig de Figueres

0
1548

El músic assegura que tanca l’etapa «amb la certesa d’haver fet bona feina i, alhora, sent conscient de les limitacions de l’administració»


 

El músic i activista cultural Joanjo Bosk deixa la coordinació del Buc d’assaig / Espai Jove Creatiu, de Figueres, després de tres anys al capdavant. Durant aquest temps centenars de joves han realitzat prop de vuitanta accions culturals i educatives relacionades amb la música i les arts escèniques, com ara xerrades, tallers, concerts o assessoraments personalitzats. El cantant assegura que tanca l’etapa «amb la certesa d’haver fet bona feina i, alhora, sent conscient de les limitacions de l’administració». Per Bosk, el balanç d’aquests tres anys és positiu i assegura que continuarà «estant atent als joves músics de la ciutat i ajudant amb el que calgui».

EL FUTUR DEL BUC D’ASSAIG. D’altra banda, l’autor de Camí d’aigua, el seu nou disc, deixa la coordinació però amb un missatge clar per a l’espai cultural: espera que «continuï consolidant-se i funcionant correctament, jo ja he fet la meva aportació». Els encàrrecs no acaben aquí, Bosk també explica que «Figueres, per volum i habitants, mereix un espai d’aquestes característiques però més ampli i en un espai municipal i independent, on pugui conviure l’autogestió dels propis grups de música i usuaris amb la seguretat que proporciona el fet de ser un equipament públic, queda molt de recorregut en aquest sentit». Amb aquestes paraules s’acomiada del projecte cultural per a joves que ha gestionat durant temps.

El 2014 l’Ajuntament de Figueresli encarrega, al cantautor, l’impuls i supervisió de l’espai, i al cap de poc temps guanya el concurs públic gestionat pel Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li