Joana Serrat, Beth, Cor Blanc, Tversky i Floridablanca, al Festivalet de Roses

0
1013

És la proposta del Festivalet de Roses, que arriba a la 3a edició el 10 i l’11 de novembre


 

Concerts de música indie, electrònica, en format minimalista i tasts gastronòmics, durant la posta de sol i a la platja. És la proposta del Festivalet de Roses, que arriba a la 3a edició el 10 i l’11 de novembre. L’esdeveniment, com en les altres edicions, comptarà amb dues ubicacions: l’escenari Festivalet, situat a la platja de les Botxes (just davant de l’Oficina de Turisme), destinat als actes del matí i l’escenari del Sol, a la platja de la Perola, on es faran les sessions de tarda. Dissabte, la primera a pujar a l’escenari serà Joana Serrat (12.30 h). La cantautora vigatana presentarà el seu nou àlbum, Dripping Springs. El mateix dia a la tarda serà per l’electrònica. Actuarà el duo Tversky (16.30 h), format per Alan Rodríguez (Alan Imar) i Xavier Paradis (Boreals), amb la seva música anomenada retro-futurista, de base instrumental amb sintetitzadors analògics, saxòfon, flauta travessera i veu. Tancaran la jornada la formació madrilenya de pop desenfadat Floridablanca (18 h).

Diumenge, Cor Blanc, seran els encarregats d’encetar el segon dia del Festivalet (12.30 h). Es tracta del projecte artístic de Mireia Bernat i Sergi Serra Mir, dos barcelonins que transiten entre el folk i el pop i que cantaran el seu àlbum debut You. Finalment, les actuacions clouran amb Beth (17 h), que farà un repàs a la seva trajectòria, des dels inicis a Operación Triunfo i Eurovisió, o amb discs d’estudi tan diversos com Otra realidad, Segueix-me el fil o Família.

GASTRONOMIA I ACTIVITATS. Els dos dies hi haurà el Pica-Tasta, tastets gastronòmics a la platja de les Botxes (d’11 a 14 h) amb restauradors, vinaters i elaboradors de cervesa locals. Una desena de restaurants de tota la vila també oferiran el Menú del Festivalet. Paral·lelament, els dies previs s’han programat un seguit d’activitats paral·leles, com la lectura dramatitzada de l’obra Les bruixes de Llers, de Fages de Climent, i un recital poètic, al castell de la Trinitat, l’1 de novembre; un concurs de pintura ràpida, visites al castell de la Trinitat amb llegendes de Roses i excursió al pla de Gates, el 3 de novembre, o també classes de taitxí els dies 4, 10 i 11 de novembre a la platja de la Perola.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li