Joan Plana: ‘La gent que diu que en aquestes eleccions resoldran el top manta, menteix’

0
2136

Joan Plana Ă©s el candidat a l’alcaldia de Roses per Esquerra Republicana de Catalunya


 

On s’ha malinvertit durant l’últim mandat?
Hi ha una mancança en infraestructures de futur. S’ha fet la gestió del dia a dia però és cert que hi ha hagut una mancança en grans infraestructures de futur: només en podríem dir tres o quatre, que no depenen al cent per cent a l’Ajuntament, com és la SUF; l’escola Montserrat Vayreda, que és de la Generalitat; l’enderroc de la depuradora de marisc que depèn de l’Estat, i el tanatori, l’únic que depèn de l’Ajuntament, i des d’ERC hem estat molt crítics amb la gestió. S’ha fet poca inversió en infraestructura de llarg recorregut i la que s’ha fet no s’ha fet especialment bé.

Per tant, on s’hauria d’invertir?
Cal fer un pla d’infraestructures de futur, sobretot amb el Front de Mar. Un altre aspecte és la mobilitat i una aposta més decidida pel patrimoni històric, per tant, foment del turisme cultural. I també afegiríem, per fer una mica d’autocrítica, més infraestructures i turisme esportiu.

Seran uns comicis fragmentats, amb qui pactaria per fer govern?
Estem disposats a parlar amb qualsevol partit de tradiciĂł democrĂ tica, per tant, a excepciĂł de Cs, PP i Som Identitaris, amb qui evidentment no hi ha res a fer, seurem amb tothom.

Quin projecte destacaria del seu programa electoral?
Cal un pla de mobilitat sostenible, perquè davant la pregunta: «Quin tipus de ciutat vols durant els pròxims anys?», sigui qui sigui l’alcalde, la resposta sigui la mateixa. Un altre projecte seria el foment de l’emprenedoria jove, com ara un viver d’empreses o un espai de coworking.

Com cal encarar el top manta?
La gent que diu que en aquestes eleccions resoldrĂ  el top manta, menteix. L’Ajuntament ha d’estar-hi a sobre, estant en contacte amb els comerciants, les ordenances fiscals, la policia… cal col·laborar amb altres institucions perquè ens donin mĂ©s eines i cal anar a l’arrel del problema. L’alcaldessa diu que Ă©s el codi penal, això l’únic que generarĂ  seran manters amb antecedents penals que tindran mĂ©s complicada la inserciĂł al sistema. Penso que cal una reforma de la llei d’estrangeria.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li