Joan Plana ja és alcalde de Roses

0
1572

La sessió plenària del consistori es va celebrar dissabte, al Teatre Municipal de Roses, i el candidat va aconseguir la majoria absoluta amb uns resultats històrics d’onze volts a favor dels disset regidors i regidores que formen la corporació


 

Roses ha complert el pacte de Canyelles del 2919 i ha proclamat Joan Plana (ERC-AM) nou alcalde. La sessió plenària del consistori es va celebrar dissabte, al Teatre Municipal de Roses, i el candidat va aconseguir la majoria absoluta amb uns resultats històrics d’onze volts a favor dels disset regidors i regidores que formen la corporació. La sorpresa de la jornada va ser el suport del grup Lliures, que no estava previst, tal com detalla Joan Plana a HORA NOVA. Els grups de PSC-CP, PP i Cs van abstenir-se. Aquesta va ser la investidura que va tenir més suport del plenari en la història actual de l’Ajuntament de Roses, aconseguint un 65% del suport. A aquesta xifra només s’hi va acostar la investidura de Jaume Noguer el 1983 (61%) o Pere Sanés el 1989 (61%).

PRESÈNCIA D’AUTORITATS. El ple de dissabte va reunir gran part de la plana política alt-empordanesa, tant del grup d’ERC com de Junts, per donar suport a l’ara exalcaldessa, Montse Mindan, i al nou alcalde. Cal destacar, però, que també van assistir-hi representants del cercle polític català, com les conselleres de la Generalitat Teresa Jordà i Gemma Geis, els diputats del Congrés Gabriel Rufián i Joan Margall, el senador Jordi Martí, la delegada del Govern Laia Cañigueral, exalcaldes de Roses, i membres del Consell Comarcal i la Diputació de Girona, a banda d’una gran representació de veïnes i veïns de Roses.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li