Joan Carles Subirats entrega 1.050 euros a l’Onco­lliga provinents del seu llibre ‘A dos pams del cel’

0
710

Aquest donatiu se suma a un altre de la mateixa quantitat econòmica que Subirats ja va fer el juny de l’any passat, durant la presentació del llibre a Girona


El psicòleg Joan Carles Subirats, autor del llibre A dos pams del cel, ha fet entrega d’un segon xec de 1.050 euros a la Fundació Oncolliga Girona corresponents a part de les vendes del seu llibre. Aquest donatiu se suma a un altre de la mateixa quantitat econòmica que Subirats ja va fer el juny de l’any passat, durant la presentació del llibre a Girona.

A dos pams del cel és un dietari on el psicòleg llançanenc narra la seva experiència amb el càncer. Subirats va començar escrivint les seves vivències en un diari fins que «a la tercera quimio vaig veure a la sala d’espera un parell de llibres que destinaven un euro de cada venda a l’Oncolliga». Aquest fet va ser clau per transformar el diari en un llibre, i per destinar part dels beneficis de les vendes a l’Oncolliga, entitat a la qual s’ha vinculat també com a delegat de la delegació de Llançà.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li