Joan Albert plega d’alcalde i agafa el relleu Remei Costa

0
1943

El batlle sortint deixa les finances municipals sanejades i espera que es desencalli el tema de l’escola


 

Ventalló té ara alcaldessa. Es tracta de Remei Costa, que ahir en el Ple d’investidura va rebre la vara de mans del fins ara alcalde Joan Albert Teixidor. Albert ja havia comunicat feia temps que no es presentaria a la reelecció i ha considerat que «aquest és un bon moment per fer el relleu».

L’alcalde sortint va declarar que marxa havent complert el programa electoral i «amb les finances municipals sanejades». Ventalló, però, té temes pendents, com ara la construcció de la nova escola. El municipi va adquirir els terrenys, l’obra estava adjudicada però «tot està encallat de fa temps per la crisi pressupostària de la Generalitat i pel context polític». Albert recorda també que des de fa 30 anys ningú no ha pogut resoldre res encara sobre el llegat de la Fundació Uriell. El municipi de Ventalló és un dels hereus però el tema no es pot tirar endavant per la impossibilitat d’arribar a acords amb els altres beneficiaris de l’herència.

Pel que fa a la nova alcaldessa, Remei Costa, s’ocupava fins ara de la regidoria de Cultura i Festes. A Ventalló el PDeCAT governa amb 5 regidors i a l’oposició hi ha ERC amb 2 regidors. Per l’alcalde sortint, les relacions amb l’oposició «han estat fluïdes».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li