Jaume Cristau i el Triangle Blau rebran la Fulla de Figuera de Plata el 22 d’octubre

0
1526

El títol de Filla Adoptiva de Figueres a títol pòstum és per a Maryse Olivé i el de Ciutadana d’Honor, per a Rosa M. Malé


 

El ple de Figueres ha aprovat els honors i distincions de la ciutat d’enguany després de les propostes i acords presos en la Comissió del Nomenclàtor. Segons això, aquest 2017 rebran la Fulla de Figuera de Plata Jaume Cristau Brunet, en la categoria de persones, i l’associació el Triangle Blau, en la categoria d’entitats. D’altra banda, el títol de Filla Adoptiva de Figueres a títol pòstum serà per a Maryse Olivé Quintana. El títol de Ciutadana d’Honor de Figueres és per a Rosa M. Malé Ricart.

A Jaume Cristau se li atorga la Fulla de Figuera de Plata en reconeixement “a la llarga i fructífera trajectòria musical i per haver portat el nom de Figueres arreu on ha actuat”. En l’apartat d’entitats, el Triangle Blau rebrà la Fulla de Figuera de Plata per l’actuació en la preservació de la memòria històrica i en la promoció dels valors llibertat, tolerància, justícia i pau, i en la defensa i promoció dels drets humans.

El lliurament dels honors i les distincions de Figueres 2017 tindran lloc el 22 d’octubre al teatre El Jardí en el concert de ciutat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li