Ja està en marxa la VIII edició del Mirador Photo Garrigàs

0
932

Fins al dia 18 hi ha en marxa un concurs fotogràfic obert a tothom pensat per atreure visitants al municipi


La VIII edició del Mirador Photo Garrigàs ja està en marxa. El divendres dia 4 es va presentar el certamen d’enguany a través de la plataforma Zoom. Aprofitant aquest acte, Josep Oliva, Gemma Duch i Jordi Gamell van fer un petit debat sobre com ha afectat l’arribada de la Covid a la fotografia professional.

Entre la programació de l’edició d’enguany hi ha el taller d’inici a la fotografia i Instagram, amb Andreu Doz, que es farà de manera presencial i amb espai limitat, el proper diumenge. A més, està en marxa fins al dia 18 un concurs de fotografia obert a tothom amb dues temàtiques, una sobre un punt d’interès de Garrigàs o els seus nuclis (Arenys d’Empordà, Ermedàs, Tonyà i Vilajoan) i l’altra sobre l’Empordà vist des de Garrigàs o els seus nuclis. Amb premis de 200 euros, 100 euros i 20 euros per als primers de cada temàtica. La cloenda de l’edició serà el dia 20 de setembre, que es valoraran els tallers, s’entregaran els premis i s’animarà a preparar un Mirador Photo 2021.

El Mirador Photo Garrigàs és iniciativa dels fotògrafs Miquel Ruiz i Josep Oliva, l’any 2013, i s’ha convertit en un punt de trobada on professionals, artistes o aficionats a la fotografia poden compartir el seu treball, els seus projectes, les seves idees, aficions.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li