Ivan Morillo: “Roses té un potencial extraordinari per rodar-hi pel·lícules”

0
1228

Elena passa per un moment difícil en la seva vida: amb el record de la seva filla petita morta anys enrere i cada vegada més distanciada del seu marit, manté una relació sentimental amb Èrika, una exalumna seva. Preocupat pel seu matrimoni, Marcos, l’espòs d’Elena, decideix acudir a Hermann, un terapeuta matrimonial que els proposarà una teràpia intensiva: sotmetre’s durant un cap de setmana al seu nou programa per salvar la seva relació.
Aquesta és la sinopsi de Vestigis, la primera pel·lícula d’Ivan Morillo, de Roses, que amb 27 anys ha fet realitat el seu somni de convertir-se en director de cinema.

roses, escenari. La pel·lícula s’ha rodat íntegrament a Roses (l’antiga depuradora de marisc, Mas Fumats, la platja de Sant Bonifaci, el centre de Roses, la casa Cambó i a la barca museu de la confraria de pescadors de Roses), amb actors de Roses i un pressupost de 18.000 euros, una quantitat que segons el coproductor de la pel·lícula, Thomas Spieker, és tan petita que li permet formar part de la família de les pel·lícules “low-low budget” o, fins i tot, “no budget”. “Al marge d’una subvenció de l’Ajuntament de Roses, la major part dels recursos provenen d’aportacions del director, dels seus familiars, de l’equip artístic i del coproductor executiu”, ha explicat Spieker.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li