Isaac Viñales: ‘No és un adeu a Moto2, segurament tornaré, sempre que tingui una bona moto’

0
1192

El llançanenc Isaac Viñales (1993) debutarà aquest any a la categoria de Supersport després del seu pas per Moto3 –amb alguns podis inclosos– i Moto2. Ho farà en l’equip Kallio Racing, el vigent campió, a bord de la Yamaha YZF-R6, una moto que espera portar novament fins al capdamunt del calaix més alt del podi


 

Com neix l’oportunitat de passar de Moto2 a Supersport?
El projecte apareix tenint en compte que a la categoria de Moto2 teníem una moto per estar entre els llocs 15 i 20, mentre que a Supersport em van oferir la moto guanyadora.

Deixa el Mundial amb recança, doncs?
Bé, el deixo perquè no tenia una bona oferta per intentar guanyar. Al cap i a la fi, tots els pilots el que volem és vèncer, sigui on sigui. Ara bé, això no és un adeu, segurament tornaré, sempre que tingui una bona moto.

Com definiria la nova categoria? Molts canvis respecte a Moto2?
Sí, la veritat és que canvia molt, sobretot en el tema de xassís, motor i rodes. Però ja hem fet els primers tests de la temporada i m’he pogut adaptar molt bé a la moto, estic molt satisfet.

Competirà amb Kallio Racing, un dels equips punters i el vigent campió del campionat. L’objectiu és la corona?
Sí, per descomptat. Pilotarem amb la moto campiona del món i l’objectiu és molt clar: el títol. De moment, el primer contacte ha estat molt positiu, vam ser molt ràpids i vam fer el rècord del circuit. Estic molt content de moment, tant amb la moto com amb l’equip.

Vesa Kallio, el Team Manager de l’equip, va dir que comptarà amb el suport de Maverick.
En Maverick és el pilot més fort que té la marca Yamaha –la firma del nou equip de Viñales– i això fa que tingui molt de poder de decisió a la fàbrica. Sí, certament m’està ajudant molt.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li