Invertiran 6,3 milions per millorar la dàrsena de Llançà

0
1007

El Club Nàutic assumeix la gestió per als pròxims 25 anys


 

El president de Ports de la Generalitat, Ricard Font, i el president del Club Nàutic Llançà, Joan Almirall, van signar dissabte un contracte pel qual el club gestionarà la dàrsena esportiva del port llançanenc durant 25 anys. Aquest contracte va lligat a un projecte de modernització de les instal·lacions que durà a terme el club nàutic i que suposarà una inversió inicial de 6,3 milions d’euros.

L’objectiu és dinamitzar la zona del contradic: fer que pugui encabir embarcacions de gran eslora i fomentar-hi les activitats esportives. Per aconseguir-ho, preveuen construir un nou moll a la part exterior del contradic. I en aquest moll s’hi construirà un nou edifici de planta baixa per a l’escola de vela i una rampa per a l’avarada d’embarcacions. Paral·lelament, es reordenaran els amarradors per optimitzar la dàrsena i potenciar l’ocupació de tots els punts d’amarratge. I també s’adequaran els edificis de servei a les noves necessitats: es reformarà l’edifici del Club Nàutic, es construirà un edifici d’obra a la benzinera, i també un petit local entre el final de la platja i el port per fer de magatzem i punt d’infromació. El projecte també comportarà actuacions urbanístiques als accessos del port.

Les obres començaran quan el projecte disposi de la tramitació administrativa corresponent i tenen un termini d’execució de tres anys i mig.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li