Inverteixen 70 mil euros per millorar l’accès de l’hospital

0
1117

El centre de salut ha incorporat un nou sistema de gestiĂł de torns per visites i proves per agilitzar la validaciĂł


Des d’ara, l’Hospital de Figueres disposa d’un nou sistema de gestió de torns que millorarà l’accessibilitat a Consultes Externes i a algunes proves diagnòstiques. Per tal de millorar i modernitzar l’accés al centre, a partir de dimarts, 8 d’agost, els usuaris de l’Hospital hauran d’identificar-se en els terminals amb la targeta sanitària, el codi de barres del volant o amb el número de DNI o de NIE. La validació de la consulta es farà de forma automàtica, aquesta innovació fa que l’accés al centre mèdic sigui més ràpid i àgil.La implantació d’aquest nou sistema de gestió ha significat una inversió de 70.000 euros per part de l’Hospital.

ELS TERMINALS. Els monitors per fer la gestió directa estan col·locats a Consultes Externes i a l’entrada de l’edifici est. Un cop l’usuari s’identifica i es confirma la visita, s’imprimeix un tiquet amb el torn del pacient i la sala d’espera on s’ha de dirigir. Els monitors de les sales d’espera indicaran el torn i la consulta on haurà d’entrar l’usuari. Aquests aparells també permetran obtenir de manera immediata el justificant d’assistència.

NOUS INDICADORS. D’altra banda, aquesta setmana s’ha implantat un pla de senyalització per afavorir l’orientació dels usuaris a l’interior de l’hospital.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li