Inversió per renovar parcs infantils

0
1337

Figueres destina 331.599 euros per a la millora dels espais de joc a la ciutat. Abans de l’estiu hi haurà 9 parcs nous


L’Ajuntament de Figueres ha anunciat una nova adjudicació que, en aquest cas, es destinarà als parcs infantils de la ciutat. El contracte es va fer efectiu fa unes setmanes per un import de 331.599 euros, IVA inclòs. L’empresa adjudicatària és Arico Forest, que s’encarregarà del manteniment de 80 àrees de joc repartides per tota la ciutat.

El contracte inclou la reforma integral de nou espais lúdics. En concret, els situats als carrers Joan Matas i Abdó Terrades; a les places Sant Francesc, Ramon Canet, 8 de març i Joan Tutau Verges; al passeig dels Drets Humans, al Parc de les Aigües i als jardins Puig Pujades.

A més del manteniment i la reforma dels espais esmentats, es preveu la construcció de nou àrees de joc noves. Els escenaris previstos per la ubicació dels equipaments són el carrer Muga, el passeig Carme Guasch, la plaça Remei Bosch, la plaça Víctor Català, la carretera de Llers, la pujada del Castell, la plaça Paula Montal, la plaça Joan Bruguera i el Parc de les Aigües. Segons informa el consistori, aquests nous parcs estaran a punt abans de l’estiu. També es destaca l’objectiu de «posar al dia i reforçar els espais infantils als barris».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li