Inversió en tecnologia LED als ports de la Costa Brava Nord

0
1133

La mesura tindrà un cost de 392.000 euros i un termini d’execució de tres mesos


 

L’empresa pública Ports de la Generalitat ha adjudicat el subministrament i la instal·lació de 657 llumeneres amb tecnologia LED als vuits ports de la Zona Portuària Nord. Entre aquestes instal·lacions n’hi ha quatre de la comarca: Llançà, el Port de la Selva, Roses i l’Escala. Altres són l’Estartit, Palamós, Sant Feliu de Guixols i Blanes.

La inversió tindrà un cost de 392.000 euros i un termini d’execució de tres mesos. El projecte, s’iniciarà al desembre. Amb els nous punts de llum es donaran serveis més eficients en un entorn més sostenible i que permetrà un estalvi energètic del 50%.

Al Port de Llançà s’instal·laran 48 lluminàries repartides entre el dic de recer, els vials d’entrada al port i a l’aparcament, i a la façana de la llotja. Al Port de la Selva les 64 llumeneres seran a la zona Punta de Trenc, Moll comercial, edifici del guardamolls, accés al moll de Timba i a l’entorn de la llotja de Pescadors. A Roses,119 punts de llum a la dàrsena pesquera, moll de Ponent i moll de Ribera. En el cas del port de l’Escala, les 112 llumenres es posaran al moll de les passarel·les, les torres del Club Nàutic, la placeta i zona d’aparcament i també als accessos al port.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li