Inversió de més de 900.000 euros a l’Alt Empordà per a projectes sostenibles

0
590

El darrer ple de la Diputació de Girona ha aprovat una partida de 3,4 milions d’euros perquè els ajuntaments puguin invertir en sostenibilitat. En el cas de l’Alt Empordà, la quantitat és de 917.548 euros, que es reparteixen entre els 68 municipis. Les subvencions mínimes es fixen en 10.000 euros i la màxima en 100.000.
Figueres té la subvenció més alta, 87.001 euros. Roses tindrà 43.210 euros i Castelló d’Empúries 29.440 euros (vegeu taula)
Les actuacions subvencionades han de ser obligatòriament per millorar la sostenibilitat. Els conceptes poden ser diversos i es posen com a exemples projectes com l’ordenament de trànsit i estacionament, vies públiques, clavegueram, abastament domiciliari d’aigua potable, recollida, gestió i tractament de residus, enllumenat públic, parcs i jardins, protecció i millora del medi ambient, protecció i gestió del patrimoni historicoartístic, energia, informació i promoció turística, transport de viatgers, infraestructures del transport, recursos hidràulics, carreteres, camins veïnals, societat de la informació, gestió del coneixement o gestió del patrimoni, construcció, millora i conservació d’

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li