Intervenen 385 plantes de marihuana i material de cultiu

0
1449

L’alerta la van donar els veïns per les entrades i sortides de l’habitatge, els sorolls i la forta olor que desprenia la plantació


La Guàrdia Urbana de Figueres va intervenir el passat 11 d’octubre una plantació de marihuana amb 385 plantes. El muntatge i la droga eren a l’interior d’un immoble situat al carrer de la Via Emporitana.

Alertada pels veïns de la zona, una patrulla de la Guàrdia Urbana es va desplaçar fins a la zona en vista de la constant entrada i sortida de persones de l’habitatge, així com els sorolls procedents d’aires condicionats i la forta olor que desprenia la plantació. En accedir a l’immoble, els agents van comprovar l’existència d’una plantació de marihuana, distribuïda en dues habitacions amb 176 i 209 plantes cadascuna. A més del comís de les plantes, durant l’actuació de policial es va intervenir tot el material utilitzat per al cultiu, com dos aparells d’aire condicionat, 29 làmpades i sis extractors de fum, entre altres materials. La Guàrdia Urbana va obrir diligències penals per un delicte contra la salut pública i va traslladar el cas a la unitat d’investigació dels Mossos d’Esquadra.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li