Interior ha reconsiderat el trasllat dels Bombers i l’Ajuntament ja busca terrenys

0
724

Fa un parell d’anys, l’estiu del 2009, el Departament d’Interior -que aleshores dirigia el conseller Joan Saura- anunciava que havien acceptat uns terrenys oferts per l’Ajuntament de Santa Llogaia d’Àlguema per traslladar-hi el parc de bombers de Figueres. La notícia va caure com un gerro d’aigua freda a la ciutat perquè, a la pràctica, representava perdre un equipament que des de feia dècades havia estat ubicat dins del municipi. L’anterior emplaçament, quan el cos depenia de l’Ajuntament, havia estat el convent dels Caputxins.
En aquell moment el secretari general d’Interior, Joan Boada, va anunciar que els bombers de Figueres necessitaven ampliar les seves dependències i no ho podien fer en el lloc que ocupen, al Molí de l’Anguila. Els terrenys de Santa Llogaia es considerava que reunien totes les condicions, tant pel que fa a amplitud com a la situació, tant per la proximitat a la capital de la comarca com de fàcil accés per comunicar-se amb la resta de carreteres.
Boada va advertir que la previsió del trasllat no era a curt termini, perquè encara ni s’havia encarregat el projecte tècnic ni es disposava de cap partida pressupostària per fer l’obra.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li