Interdiesel, cap a un ‘HUB’ de marques

0
1331

És el projecte que es marca la companyia empordanesa a mitjà termini per millorar el seu servei de back office


El passat mes de maig l’empresa Interdiesel S.A., amb seu a Figueres i amb mĂ©s de quatre dĂšcades en el mĂłn de l’automociĂł, va adquirir la concessiĂł de Renault i Dacia a la demarcaciĂł, una operaciĂł emmarcada en l’estratĂšgia expansiva de la firma empordanesa arreu de la provĂ­ncia gironina. «Suposa un gran salt endavant, tant des d’un punt de vista de volum com de facturaciĂł Ă©s un creixement important. Som un grup familiar, a la zona nord de la demarcaciĂł fa temps que hi som presents amb Toyota i Nissan, i ens hem anat expandint cap a la capital primerament amb Lexus, desprĂ©s amb les motocicletes Silence i, ara, amb aquesta nova operació», explica el gerent, Robert EspĂ­gol.

La voluntat evolutiva d’Interdiesel, perĂČ, no acaba aquĂ­. En aquest sentit, i tal com subratlla el mateix EspĂ­gol, el prĂČxim propĂČsit que es marca la companyia es focalitza precisament en les instal·lacions alt-empordaneses. «La nostra idea Ă©s fer-hi un HUB de serveis, amb totes les marques. Hi ha metres quadrats suficients i un projecte per ampliar les instal·lacions actuals, amb l’objectiu d’integrar-hi Renault i Dacia», detalla el gerent, que puntualitza que aquest nou repte serĂ  realitat «entre un i dos anys». «El que volem Ă©s tenir totes les marques allĂ  mateix, intentar ser mĂ©s eficients amb els processos de back office. AquĂ­ tenim mĂ©s espai i en volem treure el suc que ens pot oferir», afegeix.

«El projecte ja estĂ  validat, i ha d’estar executat com a molt tard d’aquĂ­ dos anys. Ha de servir per doblar l’espai actual, per ser el back office de totes les marques que representem en el conjunt del grup», agrega EspĂ­gol, que valora aquesta obra per la possibilitat que ofereix «d’ajuntar sinergies i processos i intentar, aixĂ­, ser mĂ©s eficients». «És el nostre proper gran repte», conclou.

EMPRESA REFERENCIAL. Amb la recent compra de Renault i Dacia, Interdiesel es consolida com un dels concessionaris mĂ©s importants de les comarques gironines, convertint-se d’aquesta manera en un nou gran grup del sector. Abans de l’operaciĂł, que no suposarĂ  canvis en la plantilla de les instal·lacions de Fornells de la Selva, l’epicentre fonamental de la companyia es trobava a la capital alt-empordanesa, on tĂ© la concessiĂł de Nissan, Toyota i Maxus –firma especialitzada en furgonetes–. A banda, Interdiesel tambĂ© s’ocupa de la distribuciĂł de les motos elĂšctriques de la marca catalana Silence, aixĂ­ com de Zero Motorcycles. A mĂ©s, a Girona hi tĂ© la concessiĂł de Lexus.

«Per poder-se mantenir en el sector tot passa per tenir un cert volum. No Ă©s que sigui un fet concloent, perĂČ creiem que el camĂ­ va cap aquí», valora EspĂ­gol.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li