Instal·len càmeres a la zona esportiva i a l’Estadi Albert Gurt

0
991

Els vuit nous dispositius s’afegeixen als 30 que ja hi ha repartits per altres punts de la ciutat, com el sector oest


 

Figueres disposa de més càmeres de seguretat des de fa uns dies i ara ja en són 38. I és que han acabat els treballs d’instal·lació del sistema de videovigilància entre la piscina descoberta, l’estadi Albert Gurt i els exteriors del poliesportiu municipal. En total són vuit càmeres entorn d’aquests equipaments, que han patit diversos actes de vandalisme. En el cas de la piscina, també hi havia problemes a l’estiu, especialment a la nit.

A banda de la videovigilància, hi ha previstes altres actuacions a l’estadi Albert Gurt, com la renovació del tancament perimetral i el canvi de les torres d’il·luminació.

COST. El projecte d’instal·lació de les vuit noves càmeres de vigilància ha tingut un cost de 17.700 euros. Aquests dispositius s’afegeixen als 30 que ja hi ha en funcionament en altres punts de la via pública de la ciutat. És el cas de les càmeres situades al sector oest i les de l’aparcament públic dels Fossos. També n’hi ha d’instal·lades a la plaça de l’Escorxador; al carrer Nou i a l’avinguda Vilallonga.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li