Instal·laran càmeres lectores de matrícules a 4 punts del municipi

0
688

L’Ajuntament té previst licitar aquesta actuació abans de final d’any pel preu base de 50.313,21 euros més 10.565,77 euros en concepte d’IVA


L’Ajuntament de Palau-saverdera ha aprovat definitivament el projecte per posar càmeres lectores de matrícules a quatre punts del poble, que coincideixen amb les entrades i sortides de vehicles més habituals. Es tracta de l’avinguda Catalunya, el carrer Urgell, el camí de la Creu i el carrer Nou.

El projecte es va aprovar per decret el passat 29 de juny i ha estat exposat al públic durant trenta dies hàbils sense que s’hi hagi presentat cap al·legació. La Comissaria General Tècnica de Planificació de la Seguretat dels Mossos d’Esquadra sí que va formular uns suggeriments i va presentar una documentació, que ja ha estat incorporada al document. L’Ajuntament té previst licitar aquesta actuació abans de final d’any pel preu base de 50.313,21 € més 10.565,77 € en concepte d’IVA. La redacció del projecte ha anat a càrrec de BCN Projecta i ha tingut un cost de 1.966,25 € (IVA inclòs).

Juntament amb aquesta actuació, l’Ajuntament també vol treure a concurs abans de final d’any les actuacions previstes al projecte per a la millora del drenatge d’aigües pluvials a la urbanització del Mas Isaac.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li