Instal·len tres estàtues per promoure el patrimoni rosinc

0
2049

L’import de les figures ha sigut de 132.000 euros i això ha indignat alguns rosincs, tal com ho mostraven a través de les xarxes socials


Roses instal·la dos conjunts escultòrics per atreure l’atenció de visitants i turistes entorn al patrimoni de la Ciutadella. Les escultures representen el procés de construcció de la fortificació. Les peces, fetes en bronze i a mida natural, estan col·locades al passeig Marítim i al passeig de la Ciutadella, a prop de la porta del Mar. La primera representa un enginyer i un cartipàs que estudien i debaten sobre plànol, aquest situat als seus peus en un baix relleu incrustat en una antiga pedra de molí de granet. L’altra plasma un mestre d’obres que observa una maqueta de la Ciutadella, envoltat per carreus _pedres grosses per construir murs_, cabassos i eines de l’època.

L’import de les figures ha sigut de 132.000 euros i això ha indignat alguns rosincs, tal com ho mostraven a través de les xarxes socials. Per assolir més visites al recinte, l’Ajuntament de Roses pintarà unes petjades al paviment per indicar el camí fins a la porta del Mar.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li