Inici del segon Curs d’Arqueologia de Roses

0
1568

Els objectius del curs se centren en la formació de futurs professionals de l’arqueologia en l’especialitat d’època medieval i moderna, als quals s’uneixen a partir d’enguany també estudiants de restauració


Entre els dies 1 i 19 de juliol es durà a terme el II Curs Internacional d’Arqueologia Medieval i Moderna de Roses, organitzat per la Càtedra Roses d’Arqueologia i Patrimoni Arqueològic de la Universitat de Girona i l’Ajuntament de Roses, amb la col·laboració de la fundació AGBAR. Està dirigit per Josep Burch, director de la Càtedra.

OBJECTIUS. Els objectius del curs se centren en la formació de futurs professionals de l’arqueologia en l’especialitat d’època medieval i moderna, als quals s’uneixen a partir d’enguany també estudiants de restauració. Compta amb estudiants catalans, francesos i italians amb la voluntat que aprenguin a treballar en equips internacionals, qüestió de gran importància al món científic actual. A més, el curs incorpora com a novetat tot un seguit de pràctiques de restauració i consolidació d’estructures i de materials arqueològics. El treball tindrà lloc a la vila medieval, al recinte de la Ciutadella, i de manera complementària s’oferiran conferències amb experts.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li