Inici de les expropiacions del projecte d’obres de la rotonda de l’N-II a Garrigàs

0
618

Els Ajuntaments de Borrassà, Garrigàs i Palau de Santa Eulàcia celebren que «el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana tiri endavant el compromís adquirit el passat mes de març»


 

L’Estat ha iniciat el procés d’expropiació dels terrenys i la licitació del projecte d’obres de la rotonda de l’N-II a Garrigàs. Es tracta d’una reivindicació històrica del territori, en un tram que arrossegava un alt índex de sinistralitat.

La licitació del projecte ja ha sortit publicada al BOE i les previsions són que es pugui adjudicar en els mesos vinents i per tant executar l’obra material durant l’any 2023.

Els Ajuntaments de Borrassà, Garrigàs i Palau de Santa Eulàlia celebren que «el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana tiri endavant el compromís adquirit el passat mes de març, que permetrà disposar d’una rotonda a nivell, eliminant els riscos d’accés des de l’N-II cap als respectius municipis». També agraeixen a Foment que hagi trobat una fórmula per desencallar una reivindicació dels darrers 36 anys. Un fet que «permetrà al veïnat conduir sense el risc i patiment que suposa, ara com ara, circular per aquesta cruïlla». 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li