Indemnitzen els propietaris del Sun Village amb 3.000 euros

0
1310

El consistori ha admès els danys morals que han patit aquests veïns


 

Els propietaris del complex residencial Sun Village de Palau-saverdera rebran compensacions de l’Ajuntament pel serial urbanístic que amenaçava d’enderrocar l’edifici. El consistori ha admès els danys morals que han patit aquests veïns. Per això, el darrer Ple municipal va aprovar el pagament de 3.000 euros a cadascun dels propietaris dels 38 habitatges del Sun Village.

L’Ajuntament de Palau-saverdera ha arribat a un acord amb la comunitat de propietaris. D’aquesta manera es donaria per tancat el tema de responsabilitat patrimonial contra l’Ajuntament tot i que l’acord haurà de ser ratificat pels tribunals. En total, l’Ajuntament haurà de pagar 100.000 euros a la comunitat del Sun Village amb diners procedents del romanent de tresoreria.

El conflicte del Sun Village es va iniciar el 2006 quan una veïna va denunciar l’Ajuntament. La justícia va determinar que s’havia d’enderrocar l’edifici però han calgut més de 12 anys per resoldre el conflicte. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va confirmar que l’enderroc no es faria per impossibilitat legal d’execució i acceptava l’acord segons el qual l’Ajuntament indemnitzava la part denunciant amb 404.000 euros.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li