Ignasi Terraza i Tina May encapçalen la cartellera del Festival de Jazz de Figueres

0
743

Ja hi ha dates i cartellera per a la dinovena edició del Festival de Jazz de Figueres. Un esdeveniment que enguany ha reduït un vint per cent la programació (deu espectacles el 2010, vuit aquest 2011) però que continua mantenint l’esperit que el caracteritza: l’única trobada cent per cent jazzística de tota la comarca.
Les raons d’aquesta reducció de concerts no cal buscar-les massa lluny; “la crisi i la mancança de subvencions ens hi han obligat”, com explica Xavier Besora, de l’organització de Joventuts Musicals de Figueres.
El descens de la quantitat, però, no ha afectat la qualitat de les propostes i s’han programat tres caps de cartell clars (Ignasi Terraza; Benny Green i Gerald Clayton; i Tina May) amb cinc concerts de bon nivell (Tati Cervià amb l’Havana Quartet Ensemble; la Big Banana Reunion; l’Ivó Oller Quintet; els Jazz Pretenders; i els altempordanesos No Problemo) al ja consolidat Molí de l’Anguila, l’espai dels afores de la ciutat que tornarà a repetir com a boite oficial de les vetllades.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li