Identificats i ja denunciats

0
968

Els joves que van accedir a la piscina descoberta viuen en un habitatge ocupat de la ciutat


La GuĂ rdia Urbana de Figueres ha identificat les tres persones que el divendres 8 de maig van accedir a la piscina municipal descoberta. Es tracta de tres joves de 19, 24 i 27 anys que viuen en un habitatge ocupat de la ciutat.

La policia ha tramitat les denúncies a les tres persones per desobediència a les restriccions per l’estat d’alarma i també per l’ordenança de civisme i convivència pel fet d’haver entrat en instal·lacions municipals fora d’horaris autoritzats i, a un d’ells, per donar dades d’identificació falses.

Els fets del 8 de maig, en ple confinament, van crear indignació a la ciutat. Els joves van saltar les tanques de matolls, van entrar a la piscina descoberta, es van despullar i s’hi van banyar. Els dos vídeos gravats per personal sanitari de l’hospital, que està just al costat de les instal·lacions, han servit com a prova per enxampar els tres individus. Prèviament es van difondre massivament per les xarxes socials. A les imatges es veu com els joves s’encaren amb el personal de l’hospital que els recrimina la seva actitud, i els fan diversos gestos obscens.

Just després dels fets, l’alcaldessa, Agnès Lladó, va lamentar «la irresponsabilitat i l’incivisme» dels joves.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li