Hotel Cochambre actuarà a la festa d’estiu 2021 de Santa Llogaia d’Àlguema

0
502

El municipi celebrarà la festa d’estiu del 16 al 18 de juliol amb diferents activitats com ara cinema, música i esport


Un altre dels pobles que aquest cap de setmana celebrarà la seva festa major d’estiu serà Santa Llogaia d’Àlguema, i ho farà de divendres a diumenge. L’alcaldessa de la població, Mireia Pimentel, explica que enguany «com a novetat respecte d’altres anys, que la festa només es feia en dos dies, dissabte i diumenge, aquest 2021 hem afegit un dia mes, i el cap de setmana de la festa començarà el divendres dia 16 de juliol».

CINEMA A LA FRESCA. El primer dia de celebració començarà amb l’activitat de cinema a la fresca i es projectarà la pel·lícula infantil COCO. La nit de cine es farà al pàrquing de la plaça de davant de l’Ajuntament. El dia següent, dissabte 17 de juliol, començarà la jornada amb una caminada que sortirà a les 8 h del camp de futbol i recorrerà 7 km al voltant del poble. La caminada acabarà amb un esmorzar de botifarrada per aquelles persones que es van inscriure dins del termini previst fins el passat 30 de juny. A les 11 h i durant tot el dia, al camp de futbol hi haurà inflables i activitats d’aigua: aquesta oferta acabarà als voltants de les 18 h amb la festa de l’escuma. «Com a novetat aquest any també hem afegit el que nosaltres hem batejat com a xupinazo, que seran focs artificials, per donar el tret d’inici per al concert d’Hotel Cochambre, que tindrà lloc a les 23.00 h al camp de futbol», destaca l’alcaldessa.

Finalment, el diumenge a les 11 h es farà l’ofici solemne amb l’acompanyament dels cantaires de Llers, i seguidament al pàrquing de davant de l’Ajuntament es faran sardanes amb la cobla Contemporània. Tots els actes seran gratuïts i es respectarà les mesures i l’aforament.


  • Pots consultar el cartell de la Festa d’Estiu de Santa Llogaia d’Àlguema, aquí

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li