Homenatge als més grans

0
749

Diferents poblacions de la comarca ja han celebrat diversos actes dedicats a la gent gran


Els habitants més grans estan d’enhorabona. En aquest mes d’octubre diversos municipis han realitzat diverses activitats destinades exclusivament per a elles i ells. Sigui per mitjà de dinars populars, sortides o entregues de plaques commemoratives, els ajuntaments de la comarca els dediquen el reconeixement que tant mereixen.

SANT CLIMENT SESCEBES. √Čs una altra de les poblacions que prepara diversos homenatges per als habitants m√©s grans del poble. Entre el munt d‚Äôactes realitzats hi trobem la missa cantada per la Coral de Sant Climent, un dinar i una nova actuaci√≥ musical a c√†rrec de la Coral de Vilabertran. A m√©s a m√©s, s‚Äôha pogut fer entrega d‚Äôuna placa commemorativa a dues persones de la vila que han homenatjat pels seus 90 anys.

FIGUERES. Els actes es van centrar a la sala La Cate, on es va programar pel dijous a la tarda una actuaci√≥ del grup Montecarlo. Tot seguit hi va haver un refrigeri per a tots els assistents. Per poder-hi accedir, el servei de transport urb√† realitzava el trajecte fins a la parada on est√† situada la sala, de manera gratu√Įta.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li