Homenatge als més grans

0
943

Diferents poblacions de la comarca ja han celebrat diversos actes dedicats a la gent gran


Els habitants mĂ©s grans estan d’enhorabona. En aquest mes d’octubre diversos municipis han realitzat diverses activitats destinades exclusivament per a elles i ells. Sigui per mitjĂ  de dinars populars, sortides o entregues de plaques commemoratives, els ajuntaments de la comarca els dediquen el reconeixement que tant mereixen.

SANT CLIMENT SESCEBES. És una altra de les poblacions que prepara diversos homenatges per als habitants mĂ©s grans del poble. Entre el munt d’actes realitzats hi trobem la missa cantada per la Coral de Sant Climent, un dinar i una nova actuaciĂł musical a cĂ rrec de la Coral de Vilabertran. A mĂ©s a mĂ©s, s’ha pogut fer entrega d’una placa commemorativa a dues persones de la vila que han homenatjat pels seus 90 anys.

FIGUERES. Els actes es van centrar a la sala La Cate, on es va programar pel dijous a la tarda una actuaciĂł del grup Montecarlo. Tot seguit hi va haver un refrigeri per a tots els assistents. Per poder-hi accedir, el servei de transport urbĂ  realitzava el trajecte fins a la parada on estĂ  situada la sala, de manera gratuĂŻta.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li